Funk - ELEFANT SMOKY GREY

Bossa bandolera lleugera feta artesanalment a Barcelona que porta un innovador sistema electrònic integrat que proporciona llum a l'interior per que puguis trobar el que busques amb tan sols accionar un botó.
Té una corretja ajustable que permet portar-la creuada o sobre l'espatlla i està elaborada amb cinturó de seguretat d'automòbil obtingut de sobrants de fàbrica. L'interior disposa d'un espai ampli folrat amb lona fina de polièster i té 8 butxaques d'accés ràpid.


Llum interior
-----------------


El sistema d'il·luminació està integrat a la mateixa bossa i consta de dues llums Led, un botó activador i una bateria extraïble inclosa. Està estudiat al detall, la ubicació dels seus components, l'angle d'inclinació dels Leds, la construcció i duresa del botó, el temps òptim durant el qual la llum està activa, i la utilització de bateries amb una duració provada de més de dos anys.


Tan sols amb prémer el botó, els Leds d'alta intensitat s'activaran durant el temps suficient perquè trobis fàcilment el que necessites a l'interior de la teva bossa, la llum s'esvairà lentament fins a apagar-se tota sola passats uns 15 segons.

€85.00