0

0

Funk S - TESSARO DARK GREY

Bossa bandolera petita lleugera feta artesanalment a Barcelona que porta un innovador sistema electrònic integrat que proporciona llum a l'interior per que puguis trobar el que busques amb tan sols accionar un botó.
Té una corretja ajustable que permet portar-la creuada o sobre l'espatlla i està elaborada amb cinturó de seguretat d'automòbil obtingut de sobrants de fàbrica. L'interior disposa d'un espai ampli folrat amb un teixit gris avellutat de polièster i té 2 butxaques d'accés ràpid. A la part posterior de la bossa hi ha una butxaca secreta amb tancament magnètic.


Llum interior
-----------------


El sistema d'il·luminació està integrat a la mateixa bossa i consta de dues llums Led, un botó activador i una bateria extraïble inclosa. Està estudiat al detall, la ubicació dels seus components, l'angle d'inclinació dels Leds, la construcció i duresa del botó, el temps òptim durant el qual la llum està activa, i la utilització de bateries amb una duració provada de més de dos anys.


Tan sols amb prémer el botó, els Leds d'alta intensitat s'activaran durant el temps suficient perquè trobis fàcilment el que necessites a l'interior de la teva bossa, la llum s'esvairà lentament fins a apagar-se tota sola passats uns 15 segons.

90,00 €
  • Descripció del producte

Detalls

Exterior:

- Fet amb PVC texturitzat.
- Tancament superior amb cremallera.
- Corretja extensible feta amb cinturó de seguretat.
- Per portar penjada a l'espatlla o creuada.
- Butxaca posterior amb tancament magnètic.

Interior:

- Teixit de polièster gris.
- Llum Interior (sistema LED temporitzat).
- 2 butxaques d'accés rapid.

Dimensions:

27 x 24 x 10 cm
Obertura de la cremallera: 23cm

Pes:

 ≈460gr