0

0

Historia

Babau és un projecte que neix el 2009, en Dani Posada i Lluís Roig, dos amics que veien perillar el seu futur laboral com a tècnics, van decidir emprendre algún nou camí. Van ensopegar amb els 'smart textiles' (teixits itel·ligents), i pensant en possibles aplicacions, van pensar en un sistema d'il·luminació a l'interior de bosses que permetés torbar els objectes en situacions de poca visibilitat. A partir d'aquí va començar un llarg camí de desenvolupament, aprenentatge i fusió de moltes idees que a poc a poc donaren forma al que és Babau avui, una marca que aposta pel disseny funcional, innovador, de qualitat i sostenible.

Totes les bosses Babau estan fetes íntegrament a Barcelona, utilitzant principalment materials 'up-cycling' com el cinturó de seguretat, foams, cambres d'aire de pneumàtic..., i porten incorporat l'innovador sistema temporitzat d'il·luminació LED.

handmade

 Fer bosses i complements amb materials reciclats com el cautxú o la lona de PVC no es una feina senzilla; seleccionar els materials més adients pel que fa al gruix i deteriorament, netejar a consciència per tal d'eliminar qualsevol residu, tallar els patrons buscant els dissenys més originals i en el cas de les cambres d'aire, tallar-les seleccionant les zones amb menor curvatura... Un detallat procés manual que suposen el principal cost de la reutilització d'aquests materials. Tot aquest esforç aporta un valor especial a la peça, tant pel desgast com per l'origen dels materials, que no podràs trobar mai en una bossa fabricada en cadenes de producció en sèrie com ho són la majoria de productes que pots trobar a qualsevol botiga.

handmade