0

0

PRÒXIMS ESDEVENIMENTS

Palo Market Fest Barcelona

Després de 23 edicions, més de 1200 expositors i prop de 350.000 visitants, Palo Alto Market fa un pas més enllà i proposa un nou concepte de festival cultural en el que estableix un diàleg entre disciplines i connecta el talent local entre ciutats. Una aposta decidida per fomentar la creació emergent i ser una plataforma itinerant de difusió per als nous talents.

Des dels seus orígens Palo Alto Market no ha cessat en la seva vocació per descobrir i revelar nous talents i propostes dins dels àmbits més diversos de la creativitat: el disseny, la moda, la música, la gastronomia, les arts escèniques i visuals, l’street style… Sempre amb esperit obert i curiós que ha portat als seus organitzadors a connectar amb molts dels creadors més estimulants del panorama actual.

D’aquesta premissa neix Palo Market Fest: un festival cultural itinerant que connecta el talent de Barcelona, València i Madrid.

Després de la gran acollida de Palo Market Fest a València, amb una assistència de 35.000 persones l’any passat, aquest arriba ara a la seva ciutat d’origen, Barcelona, els propers 28, 29 i 30 d’abril a la Fàbrica de creació Fabra i Coats.

Un festival cultural que neix amb una clara vocació de teixir ponts entre ciutats -Barcelona, Madrid i València- convertint-se en una plataforma itinerant que convida el públic a descobrir la feina dels nous creadors, les iniciatives emergents i les tendències més actuals, potenciant així una trobada única en cada ocasió.

Un ampli festival cultural multidisciplinari amb més de 100 artistes, 200 dissenyadors i 30 propostes gastronòmiques.

Palo Market Fest Barcelona arriba amb una ambiciosa programació cultural dividida en diversos espais on tindrà cabuda una curada selecció dels millors talents de l’escena local contemporània.

FABRA I COATS - C/ Sant Adrià, 20. 08030 Barcelona

Divendres 28/4 de 18:00 a 24:00 h.
Dissabte 29/4 de 12:00 a 24:00 h.
Diumenge 30/4 de 12:00 a 20:00 h.

Preu de l'entrada online: 7€      ¡COMPRA LA TEVA ENTRADA!

Preu de l'entrada a taquilla: 9€

Entrada gratuita a menors de 12 anys i per persones amb mobilitat reduïda o discapacitat i els seus acompanyants.

Aforament limitat a 3000 persones per motius de seguretat.

Més informació.

DISSABTE 6 / DIUMENGE 7 - MAIG 2017

PALO ALTO MARKET ( a la Design Gallery)

Palo Alto fashion weekend

Palo Alto és un mercat per a Barcelona, del carrer i sofisticat, basat en el concepte d’street market popular, però desenvolupat en un format a mida per aquesta ciutat, que ha destacat a tot el món per la seva creativitat. Una illa urbana amb un espectacular paisatge on es combina talent i sensibilitat per a gaudir amb els cinc sentits.

PALO ALTO - Carrer dels pellaires, 30,  08019 Barcelona

Horari: De 11 del matí a 9 de la nit.

Preu de l'entrada online: 3€      ¡COMPRA LA TEVA ENTRADA!

Preu de l'entrada a taquilla: 4€

Entrada gratuita a menors de 12 anys i per a persones amb mobilitat reduïda o discapacitat i els seus acompanyants.

Aforament limitat a 950 persones per motius de seguretat.

Més informació.