0

0

Swing L Seatbelt

Bossa gran "tote" elaborada amb cinturó de seguretat d'automòbil obtingut de sobrants de fàbrica, i porta integrat un innovador sistema electrònic que proporciona llum a l'interior.
L'interior disposa d'un espai ampli folrat amb lona fina de polièster amb 7 butxaques d'accés ràpid. Les nanses són per portar penjada a la mà o a l'espatlla. La bossa té l'espai suficient perquè hi càpiga un ordinador portàtil i/o una carpeta.
 


Llum interior
-----------------
El sistema d'il·luminació és integrat a les mateixes bosses i consta de dues llums LED, un botó activador i una bateria extraïble inclosa. S'ha estudiat al detall, la ubicació dels seus components, l'angle d'inclinació dels LED, la construcció i resistència del botó, el temps òptim durant el qual la llum es troba activada, i la utilització de bateries amb una duració provada de més de dos anys.

Tan sols amb prémer un botó, els dos LED d'alta intensitat s'activen durant el temps suficient per què trobis fàcilment el que necessites dins la teva bossa Babau, la llum s'esvairà lentament  fins a apagar-se tota sola passats uns 15 segons.

Preu regular: 110,00 €

Black Friday 100,00 €

  • Descripció del producte

Detalls

Exterior:

- Fet amb cinturó de seguretat.
- Tanca superior amb cremallera.
- Nanses per penjar a l'espatlla o a la mà.

Interior:

- Teixit de polièster gris.
- Llum Interior (sistema LED temporitzat).
- 7 butxaques d'accés rapid.

Dimensions:

49 x 31 x 10 cm
Obertura de la cremallera: 43cm

Pes:

 ≈870gr