0

0

Swing M - CUADROS BLACK

Bossa "tote" lleugera feta artesanalment a Barcelona que porta un innovador sistema electrònic integrat que proporciona llum a l'interior perquè puguis trobar el que busques amb tan sols accionar un botó.
A l'interior disposa d'un ampli folre de teixit gris avellutat amb 6 butxaques d'accés ràpid, les nanses són llargues per portar a la mà o penjada a l'espatlla, i estan fetes amb cinturó de seguretat obtingut de sobrants de fàbrica.


Llum interior
-----------------


El sistema d'il·luminació està integrat a la mateixa bossa i consta de dues llums Led, un botó activador i una bateria extraïble inclosa. Està estudiat al detall, la ubicació dels seus components, l'angle d'inclinació dels Leds, la construcció i duresa del botó, el temps òptim durant el qual la llum està activa, i la utilització de bateries amb una duració provada de més de dos anys.


Tan sols amb prémer el botó, els Leds d'alta intensitat s'activaran durant el temps suficient perquè trobis fàcilment el que necessites a l'interior de la teva bossa, la llum s'esvairà lentament fins a apagar-se tota sola passats uns 15 segons.

100,00 €
  • Descripció del producte

Detalls

Exterior:

- Fet amb PVC texturitzat.
- Tancament superior amb cremallera.
- Corretja de cinturó de seguretat. Per portar a la mà o penjat a l'espatlla.
- Butxaca posterior amb tancament magnètic

Interior:

- Teixit de polièster gris.
- Llum Interior (sistema LED temporitzat).
- 6 butxaques d'accés rapid.

Dimensions:

37 x 28 x 10 cm
Obertura de la cremallera: 34cm

Pes:

 ≈ gr