Nosotros

Babau és un projecte que neix el 2009, en Dani Posada i Lluís Roig, dos amics que veien perillar el seu futur laboral com a tècnics, van decidir emprendre algún nou camí. Van ensopegar amb els 'smart textiles' (teixits itel·ligents), i pensant en possibles aplicacions, van pensar en un sistema d'il·luminació a l'interior de bosses que permetés torbar els objectes en situacions de poca visibilitat. A partir d'aquí va començar un llarg camí de desenvolupament, aprenentatge i fusió de moltes idees que a poc a poc donaren forma al que és Babau avui, una marca que aposta pel disseny funcional, innovador, de qualitat i sostenible.

Totes les bosses Babau estan fetes íntegrament a Barcelona, utilitzant principalment materials 'up-cycling' com el cinturó de seguretat, foams, cambres d'aire de pneumàtic..., i porten incorporat l'innovador sistema temporitzat d'il·luminació LED.

 

handmade

 

If you’ve ever tried creating accessories out of recycled materials like rubber or PVC, you’ll know it can prove tricky and time-consuming. All that selecting, cleaning, cutting and sticking is an intricate manual process. 
But the extra effort is so worthwhile. The finished product becomes something special, something unique. Something you won’t find it in any high street store.

 

handmade